•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Heather Graham ponovno u 'Mamurluku'

Glumica Heather Graham glumiće u komediji 'The Hangover Part III'.

U originalnom filmu Heather Graham je glumila Jade, striptizetu iz Las Vegasa koja se udaje za Stua. Drugi nastavak proslavljenog filma pratio je Eda Helma (Stua) i njegove glumačke kolege Bradleyja Coopera, Zacha Galifianakisa i Justina Bartha na put u Tajland, gde Stu putuje na venčanje sa Lauren (Jamie Chung).

Radnja trećeg nastavka do sada nije otkrivena, ali možemo nagađati da će se dogoditi ponovno vezivanje Stua i Jade. Ovaj put Graham će biti pojačana i veteranima franšize Mike Epps-om i Ken-om Jeong-om, a očekuje se i pojavljivanje nekoliko slavnih holivudskih zvezda u cameo ulogama.

Premijera filma 'The Hangover Part III' zakazana je za 2013. godinu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu