•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica iz 'Igre Prestola' u novom trileru Ridlija Skota

U trileru o advokatu upletenom u posao s narkoticima glume zvezde Havijer Bardem, Penelope Kruz, Kameron Dijaz, Majkl Fasbender i Bred Pit.

Natali Dormer koja u "Igri prestola" tumači Marđžeri Tajrel, po svoj će se prilici pridružiti zvezdanoj postavi trilera "The Counselor".

Scenario za "The Counselora" je napisao Kormak Mekarthi, produciraće ga Nik Vehsler i Pola Mae Švarc, a režije će se prihvatiti slavni Ridli Skot. Glumačku ekipu čine brojne holivudske zvezde, među kojima su Havijer Bardem, Penelope Kruz, Kameron Dijaz, Majkl Fasbender i Bred Pit.

Radnja se kao i u prethodnom Mekartijevom projektu, "Nema zemlje za starce", odvija duž meksičke granice. Priča prati advokata (Fasbendera) koji se zbog finansijskih problema upliće u posao sa narkoticima, a stvari se ne odvijaju onako kako je planirao.

Dormer je publici poznata po ulogama u akcionom spektaklu "Kapetan Amerika: Prvi osvetnik", Madoninom režisrskom prvencu "W.E" te kostimiranom serijalu "Tjudori", a u "The Counseloru" bi trebala tumačiti jednu od sporednih uloga.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...