•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Simon West

Simon West je britanski autor koji je na početku karijere radio za londonski BBC kao montažer. Režirao je nekoliko nagrađivanih reklama, a njegovi su filmovi Leteća tamnica (glumi Nikolas Kejdž), Generalova kći (glumi Džon Travolta), Lara Kroft: Pljačkaši grobova (glumi Anđelina Džoli) i Kad satranac pozove (glumi Kamila Bel). Ovi su filmovi zaradili pojedinačno više od 100 miliona dolara od prikazivanja u domaćim bioskopima ili je njihovo premijerno prikazivanje dospelo je na prvo mesto po gledanosti, ili oboje.

Bio je izvršni producent filma Pad crnog jastreba, koji je bio nominovan za Oskara, a sa čijim se scenaristom, Kenom Nolanom, udružio i za filmThunder Run prema istoimenoj knjizi dobitnika Pulicerove nagrade, novinara Dejvida Zukina.

Njegova televizijska kuća producirala je hvaljene serije "Keen Eddie", "Close To Home", "Human Target" i "The Cape".

Vest je u novije vreme režirao rimejk filma The Mechanic (glume Džejson Statam i Ben Foster), a trenutno režira Stolen (glumi Nikolas Kejdž) i priprema biografski film Dali, komediju Salty i film Getting Even prema scenariju koga su napisali Dik Klement i Jan La Frene (isti su scenaristi potpisali i filmove The Bank Job i Across The Universe).


Kinematografija:
2013 Thunder Run (pre-production)
2013 Dust and Glory (pre-production)
2012 Stolen (completed)
2012 The Expendables 2
2011 The Mechanic
2011 The Cape (TV series)
2010 Human Target (TV series)
2008 Purple Mountain
2007 The Man
2006 Split Decision
2006 When a Stranger Calls
2006 Under Pressure
2005 Close to Home (TV series)
2003 Keen Eddie (TV series)
2001 Lara Croft: Tomb Raider
2001 Shelley's Garden
1999 The General's Daughter
1997 Con Air

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...