•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Klinci su u redu" - prvo film a onda i serija?

HBO je potvrdio da postoji velika mogućnost da će film "The Kids Are All Right" dobiti nastavak - i to u obliku serije!

HBO je nedavno potvrdio nagađanja da razmišlja o seriji zasnovanoj na filmu "Klinci su u redu", koji je dobio 4 nominacije za Oskar.

Lisa Čolodenko, scenaristkinja i režiserka filma u kom glume Džulijen Mur i Anet Bening, nedavno je za HBO napisala nacrt scenarija za tu seriju.

Radnja filma "Klinci su u redu" prati priču lezbejskog para (Džulijen i Anet) i njihovo dvoje dece koja pronalaze svog biološkog oca (Mark Rufalo) i s njim se zbližavaju.

Novosti o seriji izašle su u javnost još prošle jeseni i tada je bilo planirano da serijal obuhvati događaje koji su se dogodili pre i nakon radnje u filmu.

Glumačka ekipa ovog serijala još uvek nije poznata.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....