•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Downey Jr. povređen na snimanju novog Iron Mana

Downey tumači lik milijonera i playboya Tonyja Starka koji se transformiše u lik Iron Mana, koji se takođe pojavljuje i u filmskom blockbusteru 'Avengers' zajedno s ostalim poznatim akcionim junacima.

'Snimanje novog nastavka 'Iron Mana' privremeno će se obustaviti sve dok se Robert u potpunosti ne oporavi', izjavili su čelnici studija Marvel koji stoji iza popularne filmske franšize.

Robert Downey Jr. neočekivano je postao akcioni junak 2008. godine s prvim nastavkom 'Iron Mana', a usledio je nastavak dve godine kasnije, koji je u svetskim bioskopima zaradio laskavih 623 miliona dolara.

'Iron Man 3' trebao bi krenuti u distribuciju iduće godine, ali zbog nenadane Robertove ozlede predviđeni termin prikazivanja mogao bi biti pomaknut. U najnovijem nastavku uz Roberta će ponovno glumiti Gwyneth Paltrow, Don Cheadle i John Favreau, dok će slavni Ben Kingsley tumačiti ulogu negativca Mandarina.

Downey će osim u trećem nastavku 'Iron Mana' glumiti u drugom nastavku 'Avengersa' koji bi prema Marvelovom obaveštenju za medije trebali ugledati svetlo dana maja 2015. godine.

Film 'Avengers' ostvario je najveću zaradu prvog dana prikazivanja u Americi ranije ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu