•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Michael J. Fox se vraća glumi

Zbog Parkinsonove bolesti morao je prestati da glumi punim intenzitetom jer je imao nekontrolisane tikove, koji su posledica bolesti.

Ipak, pojavljivao se u nekoliko serija gde je imao gostujuće uloge. Michael J. Fox sada se, nakon više od decenije pauze od ozbiljne glume, opet vraća na male ekrane. Biće zvezda humoristične serije koja bi se trebala početi prikazivati 2013. godine, a koju razvija Sony Pictures Television.

Na novoj seriji radiće sa rediteljem Willom Gluckom i scenaristom Samom Laybourneom. Odluku da se opet vrati glumi doneo je ove godine kada je objavio da mu je novi lek pomogao u smirivanju tikova koje imao zbog bolesti.

Michael je glumio u mnogim serijama, a svetsku slavu doživeo je ulogom u filmskom serijalu 'Povratak u budućnost'. Karijera mu je došla u pitanje 1991. godine kada mu je dijagnosticirana Parkinsonova bolest. Nakon što mu se stanje pogoršalo, napustio je seriju 'Spin City' 2000. godine i svu svoju energiju koristio je kako bi pomogao u pronalasku leka za njegovu bolest. Osnovao je i udruženje za pronalazak leka koja nosi njegovo ime.

vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu