•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tony Scott imao neizlečivi tumor na mozgu?

Razlog samoubistva redatelja Tonyja Scotta navodno je neizlečivi tumor na mozgu za koji je nedavno saznao.

Nagađa se da se Tony Scott saznao za tešku naizlečivu bolest, piše New York Daily News. Njegova supruga Donna Scott odbacila je medijske priče o tumoru na mozgu, rekavši policiji da ga je uspešno izlečio i da mu se nije vratio. Njene reči potvrđuju i prvi rezultati obdukcije, koji pokazuju da tumora nema.

Iza sebe je ostavio oproštajne poruke čiji sadržaj još nije izašao u javnost.

Osim poruka, čiji sadržaj možda nikad ne ugleda svjetlo dana, Tony Scott je iza sebe ostavio brojne filmove koji će s vremenom preuzeti titulu klasika pojedinih žanrova, od Top Guna preko Enemy of the State, Crimson Tide, Prometheus i mnogih drugih.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu