•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U pripremi nastavak popularnog animiranog filma „Padaće ćufte“ iz 2009. godine.

Prvi deo filma je nastao po ugledu na popularnu dečiju knjigu iz 1978. godine koju je napisala Džudi Baret i ostvario je zaradu od 243 miliona dolara.

Kao i u prethodnom filmu, glavnim likovima glasove pozajmljuju Bil Heder, Ana Faris, Džejms Kan, Endi Semberg, Nil Patrik Haris i Bendžamin Bret.

U nastavku filma „Padaće ćufte“, pronalazač Flint Lokvud konačno dobija priznanje za svoje genijalne izume, kada ga njegov idol Čester V pozove da se priključi kompaniji Live Corp, u kojoj najbolji svetski umovi stvaraju mašine za unapređenje čovečanstva. Česterova desna ruka, i jedan od njegovih najboljih izuma, je Barb, napredna majmunica sa ljudskim mozgom, koja je istovremeno zlobna, manipulativna i voli da se šminka.

Flintov najveći san je bio da postane slavni pronalazač, ali sve se menja kada shvati da njegova mašina koja pretvara vodu u hranu sada stvara mutante životinja i hrane. Dok se sudbina čovečanstva nalazi u njihovim rukama, Flint i njegovi prijatelji moraju da krenu u opasno ukusnu misiju protiv ovih zveri kako bi ponovo spasili svet!

Nastavak filma „Padaće ćufte“ pojaviće se u bioskopima u aprilu 2014. godine.

tuck.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...