•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Narcis i Eho (2011)

Film počinje kada profesorka sa grupom studenata odlazi na izlet do zapuštene pozornice u parku s namerom da pronađu najbolji način za scensku postavku opere "Narcis i Eho" Anje Đorđević.

Student Boris misli da je bolje od te opere napraviti film u kojem će biti korišćeni snimci već postojeće opere i nova priča zasnovana na sadržaju starogrčkog mita o mladiću zaljubljenom u vlastiti odraz u jezeru.

Događaji vezani za studente i njihove međusobne odnose stapaju se sa radnjom potencijalnog filma kojeg osmišljavaju, a ta preplitanja obeležena su samozaljubljenošću i nemogućnošću da se potisne sujeta i dođe do pravog ljudskog kontakta.

"Odavno me intrigira teza po kojoj će filmovi sa istraživačkim ambicijama u pogledu preispitivanja jezika tog medija, usled novog talasa elektronskih komunikacionih izuma, suziti svoje polje dejstva i izjednačiti se sa statusom koji ima opera", kaže Saša Radojević.

"Srećna okolnost u vezi sa filmom je to što on još uvek lako ostvaruje kontakt sa širim krugom publikom, pa je to i jedan od razloga zbog kojeg sam se opredelio za filmovanje opere 'Narcis i Eho'", dodaje reditelj i scenarista.

Žanr:Muzički
Godina:2011
Reziser:Saša Radojević
Scenario:Saša Radojević
Uloge:Vladislava Đorđević, Andrijana Gavrilović, Amra Latifić
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:63 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila