•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako je En Hatvej ušla u kostim Catwoman?

En Hatvej glumila je čuvenu Ženu-mačku u zadnjem nastavku trilogije o Betmanu i, kako se ipak radi o dugoj tradiciji i pokušaju da se ostane veran originalu, na sebi je imala usko pripijeno kožno odelo.

Ne sumnjamo da joj nije bio problem obući tako nešto jer je Hatvej i inače poznata po svojoj liniji, ali nije sve u vitkom struku.

En Hatvej je za magazin Harper's Bazaar i objasnila kako je vežbala za svoju ulogu u Batmanu. Rekla je kako je osnova svega bila snaga i veština, a ne kilogrami.

Mlada glumica je na svoje uobičajene vežbe dodala sat i po plesa, a sa nutricionistom se savetovala u vezi ishrane jer je vegetarijanka.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....