•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Berčeku Gran pri

Glavna nagrada pripala je nosiocu uloge profesora Vujića, „Carica Teodora" dodeljena je Hristini Popović, „Car Konstantin" Uliksu Fehmiju. Nagrađeni i Nataša Ninković, Branimir Brstina, Dragan Bjelogrlić i Anita Mančić.

Žiri 47.Filmskih susreta, kojim je predsedavala glumica Zlata Numanagić, odlučio je da glavnu nagradu festivala Gran pri „Naisu" dodeli Aleksandru Berčeku za ulogu profesora Koste Vujića. „Carica Teodora" pripala je Hristini Popović za ulogu Biserke u filmu „Parada" kod je „Car Konstantin" pripao Uliksu Fehmiju za ulogu Sredoja Govoruše u „Ustaničkoj ulici".

Najbolje epizodne uloge su ostvarili Nataša Ninković za ulogu u filmu „Smrt čoveka na Balkanu" i Branimir Brstina u filmu „Šešir profesora Vujića".

Za izuzetnu mušku nagrađen je Dragan Bjelogrlić a za izuzetnu žensku Aniti Mančić.

Tekst preuzet sa: cityofnis.rs

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...