•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Most Wanted (1997)

Heroj Zalivskog rata, narednik James Dunn (Keenen Ivory Wayans), nepravedno je zarobljen zbog ubistva pretpostavljenog. Čekajući pogubljenje, Dunn prihvata neočekivanu ponudu generala Woodwarda (Jon Voight), predvodnika tajne vladine grupe: ako smakne industrijalca Bickharta (Robert Culp), zloglasnog proizvođača bojnih otrova, biće ponovno slobodan. Dunn odlazi u Los Angeles kako bi obavio svoj zadatak, ali nepredviđen obrat događaja pretvara ga u najtraženijeg čoveka u Americi...

Iako na glasu kao komičar, Keenen Ivory Wayans pronašao je pravu meru za ovaj žestoki akcioni film. Unoseći svoj talenat kroz britke replike, uvek na oprezu da preterana duhovitost ne oduzme napetost zanimljivom zapletu, Wayans je stvorio uverljiv i zabavan lik, pravu retkost u svetu akcionih filmova. Poput najboljih filmova o beguncima, "Najtraženiji" stavlja junaka u, naizgled, nerešive situacije, samo kako bi ih razrešio na najspektakularniji i najinventivniji mogući način.

Glumačka postava fascinantna je: jedinstveni Jon Voight ("Ali", "Nemoguća misija") nastupa kao autoritativni general Woodward, a tu je i Paul Sorvino ("Bulworth", "Nixon") kao CIA-in službenik. U jednoj od sporednih uloga pojavljuje se i zvezda popularne serije "Cena savesti", Simon Baker.

Žanr:akcija, triler
Godina:1997
Reziser: David Hogan
Scenario: Keenen Ivory Wayans
Uloge: Keenen Ivory Wayans, Jon Voight, Robert Kotecki
Uzrast:R
Studio: New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...