•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bata Živojinović opet kritično

Poznati glumac Velimir Bata Živojinović ponovo se nalazi u kritičnom stanju. Od pre nekoliko dana on je priključen na aparate za disanje, piše Press.

Podsetimo, Živojinović (78) je početkom jula imao težak moždani udar kada su se lekari bolnice "Sveti Sava" borili za njegov život. Kada mu se zdravstveno stanje popravilo, on je prebačen na VMA, nakon čega je saopšteno da se uspešno oporavlja.

Međutim, kako Press saznaje, slavnom glumcu stanje se pogoršalo tokom protekle nedelje i on sada na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu leži priključen na aparate i lekari se ne usuđuju da daju bilo kakve prognoze o njegovom oporavku.

Jedan od velikana srpskog glumišta doživeo je srčani udar u oktobru 2006. godine, a bolovao je i od gangrene koju je pre tri godine izlečio na Kubi.

Ranije je navedeno da je njegovo srce zbog infarkta, krvni sudovi su mu u lošem stanju, a uz to je i dijabetičar, što dodatno otežava situaciju.

Živojinović je rođen u selu Koraćica pod Kosmajem 1933. godine. Debitovao je na filmu 1955. godine ulogom u "Pesmi sa Kumbare", a zatim je snimio više od 250 filmova i serija. Status je potvrdio ulogom u filmu "Valter brani Sarajevo", zbog čega je postao legenda, ne samo na prostoru SFRJ, već i u Kini. Bavio se i politikom – bio je poslanik Socijalističke partije Srbije u nekoliko mandata.

B92, Press
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...