•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Star Trek 2 će biti veći i odvažniji

Zachary Quinto koji u filmovima igra lik Socka opisao je JJ Abramsov nastavak većim i odvažnijim od filma iz 2009 godine.

"Po mom mišljenju, ovaj film je veći i odvažniji od prvog filma. Jako sam uybuđen i jedva čekam da vidim šta će uraditi od njega. Osećam da je moj posao za sada završen i sve dok ne krenemo u promociju filma, puštam Abramsa i njegov tim da sa filmom rade šta hoće. Osećam se ispunjen. Međutim nisam mnogo vezan za konačan ishod jer verujem da će ljudi sa kojima sarađujem film napraviti najbolje što znaju." - izjavio je za pres Quinto.

U filmu će pored Quinta glumiti još i Chris Pine kao kapetan Kirk, kao i Zoe Saldan i Simon Pegg. Benedict Cumberbatch će igrati lik glavnog zlikovca, ali se detalji o njegovoj ulozi i dalje kriju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...