•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ivica i Marica postaju lovci na veštice

Obrade klasičnih bajki postaju sve popularnije. Na tragu slave novog filma o Snežani, nazvanog Snežana i lovac, dolazi još jedna obrada - 'Hansel and Gretel: Witch Hunters' (Ivica i Marica: Lovci na veštice). Jedna od najpoznatijih dečijih priča dobila je svoj filmski zaokret: Ivica i Marica pretvorili su se iz uplašene dečice u neustrašive lovce na veštice.

Holivudske zvezde Jeremy Renner i Gemma Arterton glume brata i sestru koji postaju lovci nakon 'traumatičnog incidenta u kući od slatkiša'. Naoružani pravom artiljerijom, prate čudovišta i zlu vešticu (Famke Janssen) koji kidnapuju decu.

Film se prvo trebao pojaviti u bioskopima u martu ove godine, ali Paramount je odložio premijeru za jesen zbog rastuće popularnosti glavnog glumca Jeremyja Rennera.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...