•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejson Momoa igra zlikovca u Hajterovim 'Vukovima'

Lukas Til i Džejson Momoa će glumiti u filmu o vukodlacima, koji je režiserski prvenac Dejvida Hajtera, scenariste 'X Mena'.

Hajter je napisao scenario za film 'Vukovi', koji govori o mladiću (Lukas Til) koji se pretvara u vukodlaka i nalazi se u bekstvu nakon ubistva njegovih roditelja. Stiže u gradić Lupin Ridž, u kome natprirodne pojave nisu novost.

Momoa će igrati opasnog vukodlaka, neprikosnovenog vladara grada. Za produkciju će se pobrinuti Stiven Hoban (Copperhead Entertainment) dok će izvršni producent biti Benedikt Karver (Entertainment One). Snimanje počinje sledećeg meseca u Torontu, u Kanadi.

Inače, Momoa je nedavno završio snimanje "Road to Paloma", filma nezavisne produkcije u kome je bio ko-scenarista, glumac i režiser. Radnja filma je smeštena u indijanskom rezervatu a u njemu još igraju i Lisa Bonet, Ves Studi, Sara Šahi i Lans Henriksen.

Ovog sve popularnijeg glumca ćemo na velikom platnu moći da gledamo od februara sledeće godine, u filmu "Bullet to the Head" u kom glumi zajedno sa Silvesterom Staloneom.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...