•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rusel Krou zahvalio obalskoj straži na spašavanju

Oskarom nagrađeni glumac izgubio se dok je veslao u blizini Long Ajlenda. Pronašla ga je obalska straža i svojim ga čamcem odvezla do pristaništa.

Četrdesetosmogodišnji glumac, koji u blizini snima biblijski spektakl "Noje", s prijateljem je popodne krenuo na veslanje, a nakon što je pao mrak izgubili su orijentaciju i pristali na obalu približno 16 kilometara istočnije od mesta od kojeg su krenuli.

Obalska straža je baš tada patrolirala na tom delu i spasioci su čuli Rasela kako doziva pomoć. Zaustavili su se pa su glumac i njegov prijatelj doveslali do njihovog čamca nakon čega su ih odvezli do pristaništa.

''Nije to bilo pravo spašavanje. Oboje su nosili zaštitne prsluke i nito nije bio povre]en. Trebalo im je samo malo pomoći pri orijentaciji. Zapravo smo im samo ponudili prevoz.'' izjavio je jedan od spasilaca.

Glumac se svojim spasiocima kasnije zahvalio i putem Twittera.

Biblijski spektakl ''Noje'', režisera Darena Aronofskog, u kom ćemo gledati ovog slavnog glumca, izlazi 2014.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...