•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Piter Džekson ne želi da odgovara na pitanja o "Hobitu"

Prvi deo Džeksonovog "Hobita" - "An "Unexpected Journey" (Neočekivano putovanje) očekuje se u bioskopima u decembru 2012.

Piter Džekson, reditelj epske trilogije "Gospodar prstenova", rekao je ranije da bi filmsku adaptaciju romana Dž. R. R. Tolklina "Hobit" mogao podieliti na tri dugometražna filma zbog dodataka na kraju romana u kojima Tolkin pruža dodatne detalje o Srednjoj Zemlji.

Na konferenciji za novinare u Torontu, Džekson, koji je na filmskom festivalu predstavio svoj dokumentarni film "West of Memphis", odbio je da odgovara na pitanja vezana za "Hobita".

Ljubitelji Tolkina smatraju da Džekson želi da "razvuče" priču o Hobitu na nekoliko nastavaka zbog veće zarade i manjka ideja.

Na sličan način je poslednji roman u seriji o Hariju Poteru "Relikvije smrti" podeljen u dva odvojena filma, što je potom bio slučaj i sa "Sumrakom" i "Igrama gladi".

"Gospodar prstenova" koji je napisan u periodu između 1937. i 1949. kao nastavak "Hobita" prvobitno je bio zamišljen kao jedna knjiga, ali je Tolkinov izdavač insistirao na trilogiji iz ekonomskih razloga,

Prvi dio Džeksonovog "Hobita" - "An "Unexpected Journey" (Neočekivano putovanje) očekuje se u bioskopima u decembru 2012. Drugi i treći - "The Desolation od Smaug" (Uništenje Šmauga) i "There and Back Again" (Tamo i natrag) do jula 2014.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila