•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cameron: "Jurassic Park" bi bio jako krvoločan u mojoj režiji

Režiser i scenarista James Cameron je rekao da je želeo da napravi film "Jurassic Park" koji bi jako podsećao na film "Alien".

Međutim, kako tvrdi režiser, Steven Spielberg ga je pretekao za nekoliko sati i otkupio prava za filmsku adaptaciju romana Michaela Crichtona, a onda je napravio film koji je bio potpuno drugačiji od onoga što je Cameron zamislio.

"Kada sam video 'Jurassic Park' shvatio sam da ja ne bih bio prava osoba za taj posao. Spielberg je bio ta prava osoba. On je napravio film sa dionsaurusima za decu, a u mom filmu bi bili vanzemaljci sa dinosaurusima, a to ne bi bilo fer. Dinosaurusi su za osmogodišnjake. U njima možemo svi uživati. Ispravno je razmišljao kada se odlučio za tu ideju. Ja bih otišao mnogo dalje. Bilo bi krvoločno, jako krvoločno", kazao je Cameron za The Huffington Post.

Cameron je nedavno diskutovao proces pisanja scenarija za nastavke filma "Avatar". Kako je naveo, želeo bi izbeći probleme koje su imali nastavci filma "Matrix".

"To je jako zahtevan posao jer se istovremeno pišu dva scenarija i oba moraju biti završena istovremeno. Pišem ih kao odvojene priče koje su povezane sa radnjom prvog filma. Ne želim da imam probleme koje je imao film 'Matrix 2', koji se iznenada završi apsolutno nepovezano. Mora biti neki smisao u završetku, ali i osećaj da se putovanje nastavlja", rekao je Cameron.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...