•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak filma "300" zvaće se "Rise of an Empire"

Nastavak filmskog hita "300" iz 2006. godine je preimenovan u "300: Rise of an Empire".

Film koji režira Noam Munro je donedavno produciran pod imenom "300: The Battle of Artemisia", međutim već neko vreme se očekivala promena imena.

Film će pričati priču o grčkom generalu Themistoclesu, koji je vodio Atinjane u bitku protiv persijskih osvajača koja se odigrala istovremeno sa bitkom u Termopilskom klancu, koju prikazuje film "300", prenosi ComingSoon.net.

Film će govoriti više i o persijskom vladaru Kserksu.

Film je trenutno u produkciji, a u njemu glume Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro, Yigal Naor, Callan Mulvey, Jack O'Connell i Andrew Tiernan.

Originalni film Zacka Snydera iz 2006. godine je bio baziran na grafičkom romanu Franka Millera, kreatora Sin Cityja.

"300: Rise of an Empire" če biti prikazan u bioskopima 2. avgusta 2013. godine.

klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu