•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris O'Donnell: Trebao se snimati film o Robinu

Glumac Chris O'Donnell, zvezda filma "Batman Forever" iz 1995. godine, je otkrio da su postojali planovi da se snimi film o Batmanovom pomoćniku Robinu.

O'Donnell je za Access Hollywood Live izjavio da je ideja odbačena nakon što je drugi film Joela Schumachera prošao jako loše u bioskopima. On je u filmu glumio lik Robina.

"Hteli su snimiti film o Robinu, ali nakon što je drugi film prošao jako loše odlučili su da to ne urade. To je bio kraj svega", rekao je O'Donnell.

O'Donnell je takođe izjavio da je njemu prvobitno bila ponuđena glavna uloga u filmu "Men in Black", ali nije dao objašnjenje iz kog razloga je odbio.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...