•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ryan Gosling u erotskom filmu

Nakon što je stekao brojne obožavatelje glavnom ulogom u ljubavnoj drami 'Notebook' jedan od trenutno najzaposlenijih glumaca u Hollywoodu Ryan Gosling mogao bi zaigrati u još jednom ljubavnom filmu malo provokativnijeg sadržaja.

Naime, producenti filma 'Pedeset nijansi sive' koji se uskoro počinje snimati prema istoimenom književnom hitu rado bi u glavnoj ulozi Christiana Greya videli upravo Goslinga. Na nedavno održanom filmskom festivalu u Torontu glumac je priznao da razmišlja o ulozi, ali se istovremeno pita zbog čega je knjiga postala tako popularna.

'Ne znam, svi pričaju o toj knjizi. Činjenica je da je jako popularna. Videćemo', zagonetan je bio glumac koji se u Torontu pojavio u društvu svoje djevojke Eve Mendes. Promovisali su novi film 'The Place Beyond The Pines' na čijem su se snimanju zbližili.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...