•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

3D verzija Godzille stiže u maju 2014.

Teško je uopšte nabrojati koliko je filmova o Godzilli do sada snimljeno, uključujući i nekoliko rimejka za nove generacije na svakih nekoliko godina. Ali sada se najavljuje novi veliki holivudski spektakl – rimejk 'Godzille' stiže 16. maja 2014., biće snimljen u 3D-u, a scenarijo pišu scenaristi uspešnih franšiza poput 'The Dark Knight Rises' i 'Expendables'.

Sve to režiraće Gareth Edwards, proslavljen po hvaljenoj SF-drami 'Monsters', produkciju potpisuju Thomas Tull, Jon Jashni, Roy Lee, Dan Lin i Brian Rogers, a prvi kadrovi prikazani su, piše Empire, još u julu na Comic-Conu.

Tada je Edwards objasnio da je Godzilla doživio evoluciju od pedesetih godina pa do danas, zbog čega je i zaradio novi, moderni tretman.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...