•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U pripremi je Castlevania film - Michael Dorn jedan od glumaca

Nakon dugogodišnjeg šuškanja o rediteljima i scenaristima koji su trebali da naprave film Castelvania napokon će se nešto konkretno i desiti. Michael Dorn, popularni klingonac Worf iz Star Trek: The Next Generation objavio je za novine da je angažovan kao glumac u filmu u ulozi drevnog vukodlaka koji se bori rame uz rame sa vampirima. On je o svojoj ulozi rekao:

"To je zabavna uloga. Traje četiri dana, a ja glumim vukodlaka starog milion godina koji radi za vampira. Uloga nije toliko daleko od uloge Worfa jer sadrži mnogo ubijanja, skakanja, borbi mačevima i svašta."

To je sve što je za sada poznato o nadolazećem Castlevanija filmu od kojega očekujemo mnogo, a s ovim opisom Dornove uloge itekako smo zadovoljni - pristaje mu kao salivena.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...