•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt bi voleo da glumi u Bollywoodu

"Indijska kinematografija raste svakodnevno određenim tempom. Verujem da je kinematografija na tim prostorima dosta evoluirala i poslednjih godina možemo videti neke veoma kvalitetne filmove na dodelama Oscara. To dovoljno govori o kvalitetu filmova i glumaca. Voleo bih da radim na nekom bollywoodskom filmu, jer u tim filmovima ima tako mnogo drame i boja. Nikada ne znate kada ću se ja odlučiti za takav korak i uraditi jednu od onih plesnih scena sa celom ekipom u pozadini", rekao je Pitt.

Glumac je takođe istakao da je propustio priliku da radi sa glumicom Aishwaryom Rai Bachchan u filmu "Troy". Režiser Wolfgang Petersen želeo je videti u svom filmu, ali je ona to odbila.

"Ona je jedna od najpopularnijih glumica u Bollywoodu. Veoma je zapažena i na zapadu zbog svog stila, lepote i glumačkog umieća. Žao mi je što nisam imao priliku raditi s njom. Voleo bih dobiti novu priliku za saradnju jer je ona svestrana glumica", dodao je Pitt.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila