•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dennis Hopper devetogodišnjoj ćerci ostavio milione

Galen Grier je preko noći postala bogatašica, jer joj je slavni otac ostavio 2,25 miliona dolara i nekretninu vrednu 600.000 dolara, piše portal TMZ.

Novac će do trenutka kada devojčica njim bude mogla raspolagati biti poveren fondaciji, a Hopper se pobrinuo da njegova bivša supruga i Galenina majka Victoria Duffy nema pristup novcu.

Hopper je sa bivšom suprugom dugo godina bio na ratnoj nozi, a kada je on preminuo od raka prostate, u maju 2010. godine, još uvek su službeno bili u braku. Te godine podneli su zahtev za razvod braka nakon 14 godina. Godinama pre su bili u lošim odnosima i često su se svađali, a Hopper je pred kraj života tražio zabranu prilaska.

Milioni koje je nasledila malena Galen samo su deo ogromnog Hopperovog bogatstva koji, osim novca, čini nekoliko nekretnina kao i brojna umetnička dela, a pretpostavlja se da je jednako zbrinuo i svoje troje odrasle dece.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...