•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Wesley Snipes-om?

Vesli Snajps (engl. Wesley Snipes) je afroamerički filmski glumac, koji je rođen 31. jula 1962. godine u Orlandu (Florida, SAD).

Snajps je odrastao u Bronksu (Njujork, SAD) gde je pohađao časove glume na High School for the Performing Arts, ali kada mu se majka razvela, on se sa njom vraća u Orlando. Maturirao je na Jones High School, a kasnije i na State University of New York College at Purchase. Unajmljen je za video-spot "Bad" od pevača Majkla Džeksona, 1987. godine. Svoje prve veće uloge je ostvario u filmovima Kralj Njujorka (1990) i Nju Džek Siti (1991). Poznatiji filmovi u kojima je igrao su: Belci ne umeju da skaču, Putnik 57, Razbijač, Voz pun love i trilogija Blejda (Blejd, Blejd 2, Blejd: Trojstvo).

Bio je u braku od 1985. do 1990. godine, iz koga ima jednog sina. Ponovo se venčao 2003. godine sa Nakyung "Nikki" Park, sa kojom ima dvoje dece.

Trenutno je na odsluženju trogodišnje zatvorske kazne zbog neplaćanja poreza.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu