•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nele Karajlić režira Top listu nadrealista u Srbiji

Nekadašnji frontmen Zabranjenog pušenja Nele Karajlić ponovo pokreće projekat Top lista nadrealista, kultnu emisiju koja je emitovana na Televiziji Sarajevo.

Producent kuće Adrenalin, Svetlana Drinjaković izjavila je za Blic.rs da će glavne uloge tumačiti Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković.
"U Nadrealistima će biti više od 200 uloga. Serijal će se snimati na više od pedeset lokacija, a to je velika stvar. Naprimer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija. Nadrealisti će biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja. Autentičnost ovakvog programa osigurava visok komercijalni efekat, a u isto vreme kultna reputacija Nadrealista garantuje da će u godinama koje dolaze serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama" istakla je Drinjakovićeva za Blic.

Nele Karajlić će biti zadužen za scenarijo, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem režiraće Nadrealiste. Za scenografiju će biti zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

Novi Nadrealisti će biti na tv ekranima na Prvoj TV najkasnije do Nove Godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu