•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Merida je odlicna strelicarka i plahovita cerka kralja Fergusa (Bili Konoli) i kraljice Elinor (Ema Tomson). Odlucna u tome da sama kroji svoj život, Merida ce se oglušiti o drevni obicaj koga bucni lordovi smatraju svetinjom: ogromni lord Mekgafin (Kevin Mekid), nabusiti lord Mekintoš (Kreg Ferguson) i svadljivi lord Dingvol (Robi Koltrejn). Meridini postupci ce nenamerno pokrenuti haos i ljutnju u kraljevstvu, a kad bude potražila pomoc od ekscentricne mudre žene (Džuli Volters), ostvarice joj se zlosrecna želja. Opasnost koja sledi primorace Meridu da otkrije znacenje prave hrabrosti kako bi poništila strašnu kletvu pre nego što bude prekasno.

Svetski uspešna filmska franšiza koja je ukupno zaradila oko $700 miliona, stvorena po uzoru na popularnu video igricu, "Pritajeno zlo" se vraća sa najviše iščekivanim petim delom, "Pritajeno zlo: Osveta" u vrhunskoj 3D tehnologiji.
Smrtonosni T virus ''Umbrella Korporacije'' nastavlja da pustoši na Zemlji, pretvarajući globalno stanovništvo u legije krvoločnih zombija. Jedina nada ljudske rase, Alis (Mila Jovović) će se probuditi u srcu najtajanstvenijeg dela ''Umbrella Korporacije'' i otkriće nove detalje iz svoje misteriozne prošlosti dok sve dublje istražuje taj kompleks. Bez sigurnog utočišta, Alis nastavlja potragu za odgovornima za izbijanje rata; potraga koja je vodi od Tokija do Njujorka, Vašingtona i Moskve, koja kulminira velikim otkrićem koje će je naterati da ponovo preispita šta je istina. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i bliskih prijatelja, Alis mora da se bori da bi preživela i pobegla od neprijatelja na ivici zaborava. Odbrojavanje može da počne.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dva puta po jednu kartu za bioskopske projekcije za ove filmove za nedelju (Hrabra Merida 3D i Pritajeno zlo: Osveta 3D).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na našoj Facebook stranici u temi vezanoj za ovu nagradnu igru ostavite link ka omiljenoj muzičkoj numeri iz filma (youtube link). Učesnici u nagradnoj igri sa najviše lajkova osvajaju karte, prvi dvoje za Hrabru Meridu a treći i četvrti za Pritajeno zlo: Osveta. Nagradna igra traje do petka u 15h. Ako ima više učesnika sa istim brojem lajkova na Facebook stranici, redosled će biti određen na taj način da prvi ko je postavio predlog ima prednost.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici.

Diskutujte sa nama o filmovima a i o bilo čemu na našem forumu.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...