•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jane Fonda - moja majka je bila seksualno zlostavljana

Jedna od najvećih humanitarki u Hollywoodu i boraca za ljudska prava 74-godišnja Jane Fonda pridružila se svetskoj kampaniji Eve Ensler za borbu protiv nasilja nad ženama. Iskreno je objasnila i zašto je imala veliku potrebu to napraviti:

”Moja majka je bila zlostavljana od osme godine života. Zbog toga nikad nije mogla voleti i pružiti ljubav, zauvek je osećala grižnju savesti. Zato se i ubila u svojoj 42. godini. Danas pomažem ženama, mladim, starim, siromašnim, koje su se naše u sličnoj situaciji. Kad bi se ovaj svet rešio nasilnika, bio bi puno, puno lepši – kaže Jane koja je majku izgubila kad joj je bilo 12 godina.

Majka slavne glumice Frances Ford Seymour bila je ćerka imućnog kanadskog advokata. Nakon smrti prvog supruga udala se za Petera Fondu s kojim je dobila dvoje dece. Ubila se prerezavši vrat u psihijatrijskoj klinici gde se lečila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu