•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kad gleda fudbal, glumica Salma Hayek psuje, pljuje i skače

Salma Hayek plače tokom fudbalskih utakmica. Poznata glumica veliki je obožavatelj ovoga sporta, a još veći kad su u pitanju njeni omiljeni Španci.

“Uživam u dobroj utakmici, obožavam ih gledati. Pogledati fudbalski duel za mene je bolje i od šopinga. U svaku utakmicu unesem deo sebe, vičem, plačem i skačem” – priznala je Meksikanka.

“Pre sam bila jako glasna i agresivna pa sam pljuvala sudije, igrače, navijače. Smirila sam se otkad sam se udala” – našalila se supruga francuskog preduzetnika Francoisa Henrija Pinaulta.

Feudbalske utakmice Salma, majka petogodišnje Valentine, pre je gledala na stadionima, ali tamo više ne odlazi.

“Moje slike se završavale na internetu. Uslikali bi me dok sam navijala i to je izgledalo strašno. Ljudi su mi se smejali, vređali me u komentarima pod slikom, bilo je baš sramota... Sigurnija sam dok igrače pratim na malim ekranima” – tvrdi Hayek.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...