•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dirty Dancing - Havana Nights (2004)

Amerikanka Katey Miller se seli zajedno sa svojom porodicom u Havanu jer joj je otac unapređen u kompaniji automobila Ford. Njena sestra i majka su se lako prilagodile novom životu u Hotelu Oceana, dok Katey ne prihvata novu sredinu s velikim oduševljenjem. Srećom, uskoro zapazi mladog i zgodnog konobara Javiera kojeg je već zapazila u hotelu kako pleše na trgu, a muzika, kubanski ritam i sexy ples jednostavno je ponesu. Iako je imala već dogovoreni sastanak sa pristojnim i finim dečkom Jamesom seksi plesač Javier je ubedi da izađu zajedno na ples u klub La Rosa Negra.

Pogađate dalje? Naravno, Katey se zaljubi do ušiju. I sve bi bilo baš u najboljem redu da dečko nije siromašan kao crkveni miš, a kada se još upusti u vezu s njom, dobije i otkaz iz hotela jer je osoblju najstrože zabranjeno petljati s gostima. Uglavnom, priča ipak ima srećniji kraj od ovoga pa se njih dvoje, zahvaljujući Kateyinom nagovaranju i uveravanju, prijave na plesno takmičenje gde odluče da spoje njegove latino pokrete s njenim baletskim veštinama. A nagrada je, naravno, keš lova!

Žanr:romansa, drama
Godina:2004
Reziser:Guy Ferland
Scenario: Kate Gunzinger
Uloge:Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward
Uzrast:PG-13
Studio: Lions Gate Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila