•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Melissa Leo i Hugh Jackman u filmu 'Prisoners'

Scenario Aarona Guzikowskega za film 'Prisoners' konačno je nakon dugogodišnje pripreme završio pred kamerama.

Reditelj filma je Denis Villeneuve, a u njemu će osim Hugha Jackmana glumiti i Melissa Leo, koja se nedavno pridružila glumačkoj ekipi.

Jackman u filmu glumi tesara iz malog mesta, kojem se život pretvara u pakao nakon što mu otmu kćer i njezinu najbolju prijateljicu. Jackman uzima zakon u svoje ruke, kreće u potragu za njima i zarobljava čoveka kojeg drži odgovornim za otmicu. Prema informacijama koje za sada imamo, Jackmana bi spremno proglasili "ocem godine", ali šta ako je čovek kojeg je oteo zapravo nevin?

Za sada nije poznato koju će ulogu tumačiti Melissa Leo, koja je glumila u filmu "Red State". Melissa je u poslednje vreme bila vrlo zaposlena pa ćemo je u skoro vreme moći da vidimo u nekoliko filmskih projekata - drami "Flight" s Denzelom Washingtonom, naučno-fantastičnoj akciji "Oblivion" s Tomom Cruiseom i Morganom Freemanom, komediji "Why Stop Now" s Jessejem Eisenbergom i drami Leeja Danielsa "The Butler". Osim navedenih filmskih projekata, Melissu ćemo uskoro moći da gledamo i na Cinemaxu u HBO-u, u novoj sezoni serije "Treme".

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila