•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ursula Andress je najseksi devojka koju je ljubio Bond

Od kako je pre 50 godina snimljen prvi film o Jamesu Bondu, slavni tajni agent 007 ljubio je mnoge lepotice, ali njegova prva devojka Ursula Andress gledaocima je i dalje najomiljenija.

Čitaoci britanskog časopisa The Sun, danas 76-godišnju švajcarsku glumicu i seks-simbol šezdesetih izabrali su za najseksi Bondovu devojku.

Antologijsku scenu u kojoj tada 26-godišnja Ursula izlazi iz mora u špijunskom filmu “Dr. No”, u kojem je Bonda glumio Sean Connery, do danas nije uspela nadmašiti ni jedna druga glumica.

Istu scenu u bikiniju ponovila je Halle Berry u “Umri drugi dan” i tako zasluženo osvojila drugo mesto u anketi. Treća je Claudine Auger, sledi je Eva Green, a na petom mestu je Denise Richards.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...