•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Taken 2 (2012)

Liam Nison je još jednom Brajan Mils, penzionisani agent CIA koga ništa nije moglo da zaustavi u nastojanju da spasi otetu kćerku u filmu Taken. Kad ga na metu uzme misteriozni osvetnik, Brajan mora da angažuje svoj «posebni sklop veština» kako bi porodicu spasio od kriminalaca koji su krenuli da ih ubiju.

Slavni reditelj Luk Beson (koji je učestvovao u pisanju scenarija za film 96 sati: Istanbul i producirao ga), koscenarista Robert Mark Kamen (koji je s Besonom napisao scenarije za oba filma serijala Taken) i reditelj Olivier Megaton (Columbiana, Transporter 3) donose nam film 96 sati: Istanbul koji prati uspeh filma Taken iz 2008. godine koji je donio 224 milijuna dolara zarade od prikazivanja u bioskopima. Gledaoci su navijali za Nisona (Bryan Mills), oca koji se preterano zaštitnički odnosi prema kćerki i čije veštine – usavršene tokom godina tajnih operacija – dolaze na probu nakon što je odavno u penziji nakon rada za CIA. Odlučan da spasi kćerku koja je oteta iz pariskog stana, Brajan u filmu Taken kreće na putovanje koje u sekundi može da shvati svatko ko je roditelj. Ovoga puta će u borbi za goli život imati podršku i članova svoje porodice.

“ Ja ne znam ko ste. Niti znam šta želite. Ako tražite otkupninu, mogu vam reći da novca nemam. Ali, zato imam posebne veštine, veštine koje sam sticao tokom duge karijere. Veštine zahvaljujući kojima sam noćna mora ljudima poput vas. Pustite li sad moju kćerku, priča će završiti. Neću vas tražiti, neću vas progoniti. Ne pustite li je, tražit ću vas, naći ću vas i pobiću vas.“


Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2012
Reziser:Olivier Megaton
Scenario: Luc Besson
Uloge:Liam Neeson, Famke Janssen, Maggie Grace
Uzrast:PG-13
Studio: Europa Corp
Zemlja:France
Website:www.facebook.com/TakenMovie
Jezik:Engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...