•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uzbudljivi triler Olivera Stouna stiže u bioskope!

Trostruki dobitnik Oskara, Oliver Stoun, vraća se na velika platna sa uzbudljivim trilerom „Divljaci“, u kome igraju sve same zvezde: Tejlor Kič, Blejk Lajvli, Džon Travolta, Benisio Del Toro, Selma Hajek, Eron Tejlor Džonson i drugi. Film je zasnovan na istoimenom krimi-trileru Dona Vinsloua, koji je Njujork Tajms proglasio jednim od top 10 romana 2010. godine. Preduzimači iz Lagune Biča, Ben (Džonson), smiren i milosrdan budista i njegov bliski prijatelj Čon (Kič), bivši specijalac mornaričkih „foka“ i bivši plaćenik, vode unosan, domaćinski posao – gaje najbolju marihuanu ikad proizvedenu. Takođe dele i jedinstvenu ljubav prema izuzetnoj lepotici Ofeliji (Lajvli). Život je idiličan u njihovom gradiću u Južnoj Kaliforniji... sve dok meksički Baha kartel ne odluči da se uključi u celu priču i da zahteva da se ovaj trio uortači s njima. U bioskopima od 11. oktobra!

taramountfilm.com
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...