•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jenny McCarthy više voli što je majka nego da obezbedi sebi mesto u raju

Bivša Playboyeva zečica Jenny McCarthy odrasla je u katoličkoj porodici i htela je da bude časna sestra jer je na taj način želela da obezbedi sebi mesto u raju. To je Jenny izjavila uoči izlaska njene knjige "Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic".

Mišljenje je promenila kada je shvatila da časne sestre ne smeju imati dece, a da je njoj važnije da postane majka. Iako je mnogi nazivaju grešnicom zbog toga čime se bavila ona prelazi preko toga jer je ispunila svoju primarnu želju. Jenny je majka desetogodišnjeg Evana koga ima iz bivšeg braka s glumcem i rediteljem Johnom Asherom.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...