•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Das Haus Der Krokodile (2012) - uskoro

Viktor je oduševljen, ali pomalo uplašen, kada se njegova porodica useli u jezivu ujakovu kuću. Kuća je ispunjena afričkim maskama, punjenim krokodilima, a tu je i mračna tajna: pre četrdeset godina u njoj je poginula jedna devojčica.

Okolnosti njene smrti su ostale nepoznate. Viktor pronalazi dnevnik u tajnoj fioci ujakovog stola, a u dnevniku crteže na kojima malu devojčicu kroz kuću progoni par blistavih očiju. Da li je devojčica predvidela svoju smrt? Šta pokušava da kaže kroz zagonetke i slike? „Tajna kuće krokodila“ je moderno ostvarenje za decu u formi trilera i misterije. Viktora i njegove dve sestre, Koru i Luiz, igraju brat i sestre Kristo, Joana i Vijesna iz nemačko-hrvatske porodice Ferkić, kojima ovo nije prva uloga na filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu