•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Ivan Olsen je običan mladić, i nije ni jak ni spretan. Njegov otac divi se Tarzanu, i voleo bi da je Ivan više poput ovog izuzetnog heroja iz džungle. Kako to nije slučaj, otac Ivana zove Gumeni Tarzan. Pošto bi voleo da usreći oca, Ivan odlazi kod veštice koja će mu na jedan dan dati super moći. Biti superheroj je zanimljivo jedan dan, ali kada se ispostavi da je veštica pogrešila i da super moći traju i dalje, Ivan polazi u potragu za njom jer želi da bude onaj stari.

Tri puta Oscarom nagrađeni reditelj Oliver Stone vraća se na velika platna s trilerom koji se temelji na hit kriminalističkom romanu autora Dona Winslowa.
All-Star glumačka postava koju čine Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch i Demian Bichir će vas oduševiti u ovom velikom hitu! Radnja filma Divljaci se vrti oko Bena i Chona (tumače ih Johnson i Kitsch), oni su prijatelji i prilično su miroljubivi uzgajivači "trave". Sve dok kriminalci iz meksičkog narko-kartela ne kidnapuju njihovu zajedničku curu... Ben (Džonson) je budista, a Čon (Kitč) bivša "mornarička foka" i plaćenik. Njihova marihuana je među najboljim na tržištu. I imaju prekrasnu devojku Ofeliju (Lavli). Za njih, život je idiličan u njihovom južnokalifornijskom gradiću. Ali, Meksikanci dolaze i zahtevaju da se udruže u poslu.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dva puta po jednu kartu za bioskopske projekcije za ove filmove za nedelju (14.10.2012. - naknadno ćemo obavestiti dobitnike u tačnim terminima bioskopskih projekcija).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da pošaljete Vaše podatke na email adresu info@prolog.rs, za koji film želite kartu i da date Vaš predlog Filma godine 2012 na našem forumu (nije obavezno za učešće u nagradnoj igri).

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u četvrtak a dobitnici će biti obavešteni i putem emaila.

info@prolog.rs


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...