•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

En Hatavej očekuje uloga u novoj romantičnoj komediji

En Hatavej će glumiti u novoj romantičnoj komediji ''The Low Self-Esteem of Lizzie Gillespie'', za koju su scenario zajedno napisali Mindi Kaling i Brent Forester.

Priča govori o ženi koja zbog nedostatka samopouzdanja uvek u vezama sa gubitnicima. Kada dođe maltene do samog dna, njen život dobija potpuno neočekivan preokret i ona postaje centar ljubavnog interesovanja neverovatno privlačnog muškarca.

Mindi Kaling će se najverovatnije naći i u nekoj od sporednih uloga, scenario je ona napisala zajedno sa Brentom Festerom, dok će producenti biti Džon Malkovič, Lien Halfon i Rasel Smit. Još uvek se ne zna ko će se prihvatiti režije.

Inače, neka od poslednjih pojavljivanja En Hatavej na velikom platnu uključuju i ulogu žene-mačke u letnjem hitu ''Uspon Mračnog viteza'', a od kraja godine u bioskope kreće i njen film ''Les Miserables'' (filmska adaptacija čuvenog pozorišnog dela 'Jadnici').

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...