•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Biel se divi Jennifer Garner i želi biti poput nje

Iako će se uskoro udati za Justina Timberlakea, Jessica Biel svoje srce nesebično otvara i drugim ljudima. Na dodeli nagrada Power of Women glumica je priznala da potajno želi biti poput svoje kolegenice Jennifer Garner.

Jennifer i Jessica zajedno su glumile u filmu "Valentine's Day" pre dve godine, a na dodeli održanoj na Beverly Hillsu 40-godišnja Garner kolegenici je uručila nagradu.

Nakon što je preuzela priznanje, 30-godišnja Biel izrazila je koliko se divi supruzi glumca Bena Afflecka.

“Tanka je granice između toga da se divite nekome i da opsesivno želite biti ta osoba. Mislim da celo vreme hodam po toj granici” – rekla je Jessica pred publikom u kojoj je bio i njen verenik Justin Timberlake, Ben Affleck, Halle Berry, Felicity Huffman, Katherine Heigl i Queen Latifah.

Kasnije je Jessica fotografisala sebe i Jennifer, a ispod fotografije koju je objavila na internetu napisala je: "Najbolje izgledam na fotografijama koje sama snimim, ali pogledajte kako je samo Jen predivna!"

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....