•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Damon sumnja da će se vratiti filmovima o Bourneu

Damon je izjavio da bi bilo jako teško ponovo uvesti njegov lik u priču nakon dešavanja u filmu "Bourne Legacy" u kojem je glavnu ulogu igrao Jeremy Rener.

"Koliko sam ja shvatio, ovaj film govori o filmu 'The Bourne Ultimatum' iz druge perspektive. Zbog činjenice da koriste i starije likove i glumce, to znači da se sve što je rečeno u zadnjem filmu mora podržati i u nekom novom nastavku u kojem se pojavljuje moj lik. To bi bilo jako teško izvesti. Ne možemo samo reći da je neko nešto sanjao ili nešto slično. Mislim da publika, koja plati da gleda taj film, ne bi prihvatila tako nešto", rekao je Damon za Deadline.

Frank Marshall, producent serijala, je ranije izrazio želju da u budućim filmovima o Bourneu vidi zajedno Damona i Rennera. Međutim, Damon je u više navrata izjavio da se serijalu ne bi vratio ukoliko se ne vrati i Paul Greengrass, režiser originalnog filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila