•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Odette Annable nova opsesija dr. Housa

Poslednju, osmu sezonu serije "Dr. House", začinila je mlada doktorka Jessica Adams koju glumi Odette Annable (27). Dok u seriji zaokupljuje pažnju svog šefa Gregoryja Housea, Odette je u stvarnosti bila fatalna za dvojicu muškaraca. Udata je za glumca Davea Annablea iz serije "Braća i sestre", a pre njega bila je verena sa Trevorom Wrighta.

“Moj savršeni muškarac ima predivan osmeh i samopouzdanje. Mora biti kavaljer koji će mi otvarati vrata i doći po mene kad imamo sastanak. Poželjno je i da mi donese ružu!” – kaže.

Filmski debi ostvarila je u komediji "Policajac iz vrtića" u kojoj je tečno govorila španski, a tako je i u stvarnom životu. Naime, polovina Odettine porodice ne govori engleski pa je i američkoj glumici španski prvi jezik. Sa očeve strane u njoj se mešaju kolumbijska, francuska i talijanska krv, a sa majčine kubanska. Dok sa mužem ne počne raditi na deci, roditeljske veštine vežba na ljubimcu, psiću Navyju.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...