•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Watson u filmu "Beauty & the Beast"

Koliko je mlada glumica Emma Watson postala popularna i moćna u Hollywoodu govori i činjenica da su joj producenti novog filma "Beauty & the Beast" dopustili da sama izabere režisera.

Kada je Watson pogledala scenario za film, producentima je rekla da će ulogu uzeti u razmatranje samo ukoliko film bude režirao Guillermo del Toro.

"Stigao je scenario, koji nije bio baš najbolje napisan. U početku nisam htela snimati taj film. Rekla sam im da ću film snimiti samo ukoliko ga bude režirao Guillermo del Toro. Greg Silverman, koji je šef filmskog studija Warner Brothers, mi je rekao da mu pošaljem email i da ga pitam da li bi se uključio u projekat. To sam i uradila. Del Toro mi je uskoro odgovorio i rekao da je to jedna od njegovih omiljenih bajki i da je uvek želieo da je ispriča na svoj način. Rekao je da ne može dopustiti da neko drugi radi na tom projektu. Rekao je i da ću ja biti savršena za ulogu. Razgovarali smo duže od tri sata", rekla je Watson za magazin Nylon.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila