•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sijena Miler u drami 'Foxcatcher'

Popularna Britanka glumiće u filmu Beneta Milera, zajedno sa Stivom Karelom, Markom Rufalom i Čaningom Tatumom.

Film "Foxcatcher", Miler snima prema istinitom događaju, baš kao i svoje prethodne hitove - "Kapote" i "Formula uspeha".

Scenario su napisali E. Maks Fraj i Den Futerman ("Kapote"), a priča prati multimilionera Jona du Ponta (Karel), filatelistu i posmatrača ptica, koji boluje od paranoidne šizofrenije.

Džon du Pont je 1996. ubio svog dugogodišnjeg prijatelja i zlatnog olimpijca Dejvida Šulca (Rufalo), zato što je bio uveren da Šulc protiv njega kuje zaveru i planira da ga ubije. Miler i Tatum će u filmu glumiti Šulcovu ženu i brata.

Snimanje filma počinje krajem meseca u Pitsburgu.

Sijena Miler s ovim je filmom ponovo dobila priliku da pokaže svoje glumačke kvalitete. Njen poslednji projekt je biografska drama "The Girl", koju ćemo uskoro imati prilike da gledamo i na HBO-u.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu