•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tina Fej i Ejmi Poler biće voditeljke dodele Zlatnog globusa

Nekadašnje koleginice iz čuvene američke zabavno-humorističe tv-serije ''Subotom uveče uživo'' ponovo će se udružiti kako bi zabavile i nasmejale publiku, i to na 70. dodeli Zlatnog globusa.

Fej i Poler su dugogodišnje prijateljice i godinama su zajedno radile. Sada će zameniti Rikija Džarvejsa, koji je tri godine bio domaćin svečane ceremonije dodele Zlatnog globusa.

Predsednik NBC-ija je izjavio da su ove dve komičarke odličan tandem i da se izuzetno dobro uklapaju kad je posao u pitanju. Takođe je istakao i da i da je kompanija jako srećna što su uspeli napraviti dogovor sa njima i da su sigurni u uspeh.

Obe komičarke godinama rade za kompaniju NBC, i obe su učestvovale u prime-time programima što im je donelo i slavu i profesionalan uspeh. Tina Fej trenutno završava sa radom na sedmoj sezoni njene Emijem nagrađene serije ''30 Rock'' dok Ejmi Poler već petu sezonu igra glavnu ulogu u komičnoj seriji ''Parks and Recreation''.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu