•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert De Niro nakon požara bez krova nad glavom

Da i najslavnije hollywoodske zvezde lako mogu završiti na ulici, dokazao je slučaj slavnog Roberta De Nira, koji je postao beskućnik nakon što mu je kuća uništena u požaru. U junu je kvar na sušilici za rublje bio uzrok velikom požaru u De Nirovoj kući, a glumac i njegova supruga Grace Hightower odlučili su prekrasno zdanje u njujorškom parku Central West što pre obnoviti i useliti se. Ali nakon tri meseca borbe sa restauracijom ruševine zaključili su da u tom objektu više neće biti moguće stanovati pa su se zauvek iselili.

Dok ne pronađu novo porodično gnezdo, planirali su živeti u iznajmljenom stanu na 64. spratu nebodera Park Imperial. Kada su iznajmljivali stan, mislili su da je reč o apartmanu sa pet spavaćih soba, ali to je bio puno manji prostor.

U agenciji, preko koje su stan tražili, očito nisu govorili istinu o njegovom izgledu i stanju. Obećali su im novi stan, a dok se to ne reši, par se mora snalaziti po hotelima i kod prijatelja. U potragu za novim domom par je uključio sve prijatelje i poznanike – traže petosobni stan sa puno prostora za odeću i obuću.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...