•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Russell Crowe će igrati glavnu ulogu u filmu "Noah"

Zvezda filma "Gladijator", Russell Crow, igraće glavnu ulogu u biblijskoj drami "Noah", čija je premijera zakazana za 2014. godinu. Pored Crowa, u ostvarenju Darrena Aronofskog igraće i Jennifer Conelie, Emma Watson i Anthony Hopkins.

"Noah" je adaptacija poznate biblijske priče o Nojevoj barci. Scenario su napisali Daren Aronofski, John Logan i Ari Handel.

Na prvim fotografijama sa seta zvezde se vide u odrpanoj odeći, a Russel Crow je sa velikom bradom i obrijane glave skoro neprepoznatljiv.

vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu