•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Superman postaje bloger

Clark Kent, alter ego heroja iz popularnog Supermana, više neće raditi u redakciji popularnih novina izmišljenog grada Metropolisa "The Daily Planet" gde je bio zaposlen.

Autori popularnog stripa najavili su da će u sledećem broju Clark Kent dati otkaz zato što su se novine posvetile samo zabavnim i trač pričama. Autori su otkrili kako bi Kent mogao postati online bloger kako bi javnosti preneo svoju poruku.

– Zašto zvučim kao bednik ako verujem da bi vesti trebale biti o, šta ja znam, vestima – kaže Kent dok daje otkaz.

"To je ono što se događa kada 27-ogodišnjak za stolom mora primati uputstva od velike konglomeracije koja ima interese koji nisu i njegovi", kaže Lobdell o Kentovu odlasku iz Daily Planeta. Autori stripa modernizirali su i list Daily Planet koji je sada deo velike multimedijalne korporacije Galaxy Broadcasting.

Lobdell kaže kako ne veruje da će Kent u daljnjem razvoju stripa potražiti posao negde drugde nego je verovatnije da će se okrenuti nekom modernijem samostalnom mediju na internetu poput Huffington Posta ili Drudge Reporta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila