•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston vitku liniju održava smehom

U 44. godini Jennifer Aniston shvatila je da dijete nisu više toliko važne za održavanje vitke linije. Umesto da broji svaki zalogaj i kalorije, glumica vreme radije provodi na suncu sa velikim osmehom na licu. To je, tvrdi Jennifer, odličan recept kako ostati mršav.

“Prestala sam biti na dijeti kad sam shvatila da samo moraš jesti pravilno i umereno. Možda će zvučati smešno, ali vitka linija održava se i boravkom na suncu kako bi se dobila dovoljna količina vitamina D. Takođe je bitno biti srećan i puno se smejati” – otkrila je Aniston svoju filozofiju.

Zahvaljujući svemu tome glumica se oseća ugodno u vlastitoj koži i nije joj neugodno snimati golišave scene.

“Osećam veliku navalu adrenalina dok snimam scene u kojima se moram rskinuti. Ali, čim se snimanje završi, asistentica odmah dođe i pokrije me” – rekla je Jennifer za magazin OK!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...